Managementul contului meu

Ai mai multa responsabilitate si control. Management si gestionare completa a contului astfel incat sa poti administra bugetele de comunicare la nivel de departament sau divizie precum si limite distincte, in functie de utilizatori sau departamente.

Pentru a putea face toate aceste modificari, atat la nivel de companie, departament dar si utilizator, acceseaza Contul meu -> Administrare.

*Asigura-te ca toate datele introduse sunt corecte. In calitate de administrator, ai control asupra tuturor utilizatorilor si departamentelor implicate, fiind mai simplu de controlat si organizat bugetarea.

1. Profilul meu - In aceasta sectiune poti modifica datele tale

2. Departamente - Poti defini oricat de multe departamente doresti. Astfel vei administra mai simplu resursele umane si financiare, alocand bugetele de comunicare, la nivel de departament sau divizie precum si limite distincte, in functie de utilizatori sau departamente.

3. Utilizatori - Poti defini oricat de multi utilizatori doresti, ei sunt independenti financiar (factura si raport separate), si, in calitate de administrator, le poti stabili limita de SMS-uri.


In sectiunea Contul meu -> Documente, gasesti si ai acces la toate documentele (contractele si anexele serviciilor oferite de web2sms.ro) care care s-au generat pentru contul companiei tale.