Trimite campanii cu mesaje personalizate

Acceseaza Campanie cu mesaje personalizate si trimiti cate un mesaj personalizat catre fiecare numar din lista de destinatari.

Te adresezi imediat tuturor clientilor tai, trimitand fiecaruia mesajul personalizat cu detaliile specifice destinatarului, folosind optiunea campanie cu mesaje personalizate. 1.  Acceseaza SMS -> Campanie noua -> tab-ul "Campanie cu mesaje personalizate".

2.  Introdu numele campaniei

3.  Incarca fisierul ce contine numerele destinatarilor - poti incarca un fisier de tip text (*.txt), comma separated values (*.csv), sau Microsoft Office Excel (*.xls).

  *Asigura-te ca ai introdus corect pe prima linie numarul de telefon si pe urmatoarele linii corespondentele variabilelor din textul mesajului (%1%, %2%, %3%...).

  *Daca ai Sabloane SMS definite, il poti selecta pe cel dorit.

  * Numele coloanelor si numerotatia de mai sus sunt doar cu caracter explicativ, pentru a intelege cat mai bine forma finala a fisierului ce urmeaza a fi incarcat. NU se completeaza in fisierul final.

4.  Introdu textul mesajului - exemplu text, conform tabelului de mai sus: "Va informam ca firma %1%, figureaza cu o datorie de %2% %3%. Va rugam achitati ... "

5.  Selecteaza tipul mesajului pe care doresti sa il trimiti - SMS simplu, SMS-uri concatenate.

6.  Selecteaza expeditorul - Daca ai eticheta personalizata, poti alege sa trimiti de pe aceasta. De asemenea, o poti selecta pe cea dorita, in cazul in care ai mai multe etichete configurate pe contul tau.  

Daca nu ai inca expeditor implementat, va aparea default numarul scurt pe care il ai asociat contului tau (de ex.nr 1889) de pe care se trimit sms-urile.

7.  Trimite incepand cu data. Programeaza ca SMS-ul sa plece cand doresti.

Nota: Trebuie sa ai in vedere ca intervalul pentru livrare SMS-uri acceptate de catre operatori este: 09:00 - 22:00. SMS-urile ce nu se trimit in acest interval sunt reprogramate sa plece in mod automat in ziua urmatoare la ora 09:00.

8.  Rata transmisie - Recomandam sa nu modifici Rata de transmisie, cea configurata automat fiind de 1 SMS / secunda.

9.  Valabilitatea mesajelor - In cazul in care impui restrictii privind statusul campaniei, alege perioada de valabilitate a acesteia. Selecteaza statusul implicit daca nu ai restrictii privind valabilitatea acestora.  

10. Apasa Butonul "Incarca...".

Vei fi directionat catre un pas intermediar de pre-procesare a fisierului.

Aici se vor elimina numerele de telefon invalide (incorecte) / duplicate sau liniile goale din fisier. Aceste mesaje nu se vor trimite, implicit, acestea nu se vor factura. 

Vei putea descarca rapoartele cu numerele de telefon invalide / duplicate si vei putea urmari daca textul mesajelor este cel dorit. 

De asemenea este furnizat si un cost aproximativ al campaniei SMS ce urmeaza a fi programata.

Iar ca optiuni finale poti alege sa primesti atat raportul intermediar cat si cel final pe adresa de e-mail asociata contului tau Bizpack.


Daca nu mai sunt modificari de facut, si toate informatiile sunt configurate, pentru a programa campania dorita, apasa Programeaza. 


*Pentru mai multe detalii privind statusul campanilor active / finalizate, mergi la SMS -> Listeaza Campanii